Potrebujete vhodna vrata za stranski vhod ali počitniško hišo?
| Članek je bil prebran 821 krat.
Slabo!Zadostno!Dobro!Prav dobro!Odlično!

Vhodna vrata, ki jih kupujemo za stranske vhode ali za vikende (počitniške hišice) se seveda razlikujejo od vhodnih vrat, ki jih imamo na glavnem vhodu hiše, v kateri živimo. Sploh za vhodna vrata počitniške hišice nihče izmed nas ne želi porabiti pretirano veliko denarja, kljub temu pa si želi, da so vrata še vedno varna in zadovoljivo izolirana. Počitniška hišica ali stranski vhod torej potrebuje vrata, ki so varna in kvalitetno izdelana. Varnost je gotovo na prvem mestu zlasti pri počitniških hišah, v katerih večji del leta nihče ne živi in so kot take lahek plen za morebitne nepridiprave. Tudi stranski vhodi hiš so med najpogostejšimi vstopnimi točkami pri vlomih, zato stranska vhodna vrata na področju varnosti ne smejo zaostajati za glavnimi vhodnimi vrati. Stranska vrata so namreč pogosto nekoliko skrita (zadaj ali ob strani hiše), in torej niso vidna iz ceste, zato se jih tatovi pogosteje lotijo.

vrata entryKakšna vhodna vrata torej izbrati?

Za takšne primere so odlična izbira Vrata Entry, ki so jih pri slovenskem proizvajalcu stavbnega pohištva razvili posebej za stranske vhode in počitniške hišice, zato so ta vrata tudi cenovno ugodnejša in bolj dostopna, a še vedno zelo kakovostno narejena. Polnila takšnih vrat so sestavljena iz prečk ali pa iz kombinacije prečk in stekla. Glede na to, da je možno izbirati med zares velikim številom kombinacij ali pa si celo izbrati svoj lasten model po želji (v kolikor je to seveda tudi tehnično izvedljivo in mogoče), ni bojazni, da ne bi našli vhodnih vrat za vsak okus. Kupcem so na voljo zelo estetska in minimalistična vrata Entry v beli barvi, zelo zanimiv pa je tudi videz vrat v imitaciji lesa. Vrata so med kupci izjemno priljubljena, saj so zelo kvalitetna in tudi cenovno najbolj dostopna. Dejansko gre za vrata, ki predstavljajo izjemno dobro razmerje med ceno in kvaliteto.

Vrata Entry so standardno toplotno izolirana in imajo izboljšano zvočno izolativnost. Ta vrata so tudi varna in kompaktna. Mnogi se zaradi dobrih tehničnih lastnosti in dostopne cene za takšna vrata odločajo tudi, ko gre za vhodna vrata v stanovanja. Vrata Entry so namreč dovolj stabilna, dobro tesnijo, odlikuje pa jih tudi kakovostno okovje. Kupci se lahko odločajo med PVC ali ALU vhodnimi vrati, pri čemer nato izbirajo med številnimi modeli in kombinacijami (če se o npr. odločijo za kombiniranje prečk in stekla). Pri Ajmu svojim strankam izdelajo vrata tudi po naročilu in lastnih željah, saj se vratna krila lahko razdelijo na manjše enote (tako horizontalno, vertikalno kakor tudi poševno), nato pa te praznine zapolnijo s steklom ali izolacijskim polnilom. Čeprav gre za Ajmovo vstopno linijo vhodnih vrat, ki so cenovno najbolj dostopna med vsemi njihovimi linijami vrat, pa pri Ajmu kljub temu niso varčevali pri kvaliteti materialov. Vsi uporabljeni materiali dosegajo visoke standarde in zagotavljajo, da bodo vrata dolgo delovala povsem nemoteno. Vrata Entry je mogoče namestiti na klasično grajene objekte, nevsiljivo pa se podajo tudi pri bolj sodobnih gradnjah in pri prenovljenih objektih. Večina kupcev takšna vrata namesti na razne nerezidenčne objekte, torej na objekte, v katerih ne živijo stalno, ampak samo občasno. Pri vratih lahko izbirate med dvema vrstama profilov (AJM 7000 in AJM WicStyle 75 EVO).

© 25. 05. 2018 - millionclub. Oglaševanje.